STADIOANE ROMANIA

SALI DE SPORT DIN ROMANIA

luni, 9 noiembrie 2009

Stadioane Liga 2(Seria VEST) Stadionul "Magura", Simleul-Silvaniei - FC Silvania Simleul-Silvaniei


Stadionul "Magura", Simleul-Silvaniei
FC Silvania Simleul-Silvaniei





Stadionul Magura este localizat in orasul Simleul Silvaniei si are o capacitate de 1000(573 pe scaune) de locuri. Aici isi disputa meciurile de acasa formatia FC Silvania.


Date tehnice

Locaţie: Şimleu Silvaniei, România
Nume complet: Stadionul Măgura
Beneficiar:
FC Silvania Şimleul Silvaniei
Renovat: 2009
Capacitate: 1.000(537 pe scaune)
Suprafaţă de joc: gazon natural

Renovare Stadion

Se măresc tribunele sub Măgura

Pe lângă cele 537 de locuri de care dispune în acest moment, Stadionul "Măgura" din Şimleu Silvaniei va mai beneficia în scurt timp de încă 100.Odată cu promovarea echipei FC Silvania în Liga a II-a, conducerea acesteia era conştientă că este nevoie de schimbări majore la Stadionul "Măruga", ca echipa şimleuană să poată primi dreptul de a evolua în al doilea eşalon fotbalistic. Zis şi făcut, fiindcă oficialii grupării de la poalele Măgurii au demarat imediat lucrările de modernizare la stadion. Astfel, au fost efectuat lucrări la tribunele stadionului, la suprafaţa de joc, au fost făcute noi bănci de rezerve, a fost făcută o pistă de alergare, dar au fost renovată puţin şi clădirea vestiarelor.

Şimleuanii îşi “trag” tribună oficială

Pentru a înlătura disconfortul creat în mai multe rânduri unor oficiali ai echieplor adverse ce au luat loc în tribune, conducerea a hotărât să amenajeze o tribună oficială, pe platoul dintre tribunele A şi B. "Acolo vor fi găzduiţi oficiali şi reprezentanţi ai mass-media", a anunţat preşedintele Ioan Gurzău, care speră ca lucrările să fie finalizate până la următoare partidă de pe teren propriu, cu Arieşu Turda. În altă ordine de idei, lucrările la tribuna ce ar urma să găzduiască suporterii formaţiilor oaspete ar putea fi finalizată tot până sâmbăta viitoare. "Deja a fost îndepărtată o parte din cofrag, iar tribunele vor avea o capacitate de 120 de locuri", a precizat Gurzău. După finalizarea lucrărilor, capacitatea Stadionului va fi de aproape 700 de locuri pe scaune.

Poze











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu