STADIOANE ROMANIA

SALI DE SPORT DIN ROMANIA

marți, 17 noiembrie 2009

Stadioane BIHOR

Stadioane din Judetul BIHOR

Stadion "Otelul", Stei

Stadionul "Otelul" are capacitate de 5.000 de locuri cu tribuna acoperita. Aici isi disputa meciurile de acasa formatia Otelul Stei(Liga 4) . In 1999 pe acest stadion s-a jucat meciul de Cupa Romaniei dintre Otelul Stei si Rocar Bucuresti incheiat 3-0 pentru Rocar. Aici la Stei a jucat si FC Bihor in 2004 4 meciuri in Liga 2. In prezent Stadionul se afla in paragina totala datorita autoritatilor locale si a noului proprietar SC Transilvania GIE.















Baza Sportiva "Izvorul", Cociuba-Mare
Stadionul "Izvorul" are o capacitate de 300 de locuri. Aici isi disputa meciurile de acasa echipa de Liga 4 Izvorul Cociuba-Mare.







Baza Sportiva "AS Biharia", Vascau
Baza Sportiva "AS Biharia" are o capacitate de 500 de locuri. Aici evolueaza pe teren propriu AS Biharia Vascau, o echipa cu traditie in Liga 4 din judetul Bihor. Spre sfarsitul carierei la echipa din "Cou" (asa cum ii zic localnicii) a jucat si actualul observator Alexandru Boc.















Stadionul "Unirea", Valea lui Mihai

Stadionul "Unirea" din Valea lui Mihai are o capacitate de 1.500 de locuri. Pe acest stadion joaca meciurile de acasa formatia FC Unirea Valea lui Mihai din Liga 4.




Stadionul "Minerul", Stei
Stadionul "Minerul" are o capacitate de 3.000 de locuri. Aici si-a disputat jocurile de pe teren propriu echipa Minerul Stei(Liga 4) pana in 2005 cand echipa s-a desfiintat, datorita vanzarii stadionului de catre SC Baita grupului de firme Transilvania GIE. Pe acest stadion in anii '80-'90 se disputau adevarate derby-uri locale a orasului Stei pentru promovare in Liga 3 intre Minerul si Otelul.







Stadion "CF Bihorul", Beius
Stadionul "CF Bihorul" are o capacitate de 3.000 de locuri. Aici isi disputa meciurile de acasa formatia de liga 3 CF Bihorul Beius.









Stadion "Liberty", Salonta

Stadionul "Liberty" are o capacitate de 2.500 de locuri. Aici a evoluat CF Liberty Salonta pana in 2009 cand a vandut locul din Liga 2. CF Liberty Salonta a reusit promovare in liga 1 in sezonul 2005-06 dar a cedat locul echipei UT Arad.



Stadion "Bihoreana", Marghita


Stadionul "Bihoreana" are capacitatea de 3.000 de locuri. Aici a disputat meciurile de acasa echipa CF Liberty II Marghita si Bihoreana Marghita. In prezent aici isi disputa meciurile Viitorul Marghita(Liga 5).



Stadionul "Tineretului", Oradea


Stadionul "Tineretului" are o capacitate de 3.000 de locuri si aici intre 2006-2007 si-a disputat jocurile de pe teren propriu formatia "Lotus Baile Felix".



Stadion "Petrom", Abram

Stadionul "Petrom" a gazduit meciurile formatiei Petrom Abram Marghita. Are o capacitate de 2.000 de locuri.




Stadion "Crisul", Alesd
Pe stadionul "Crisul" joaca meciurile de pe teren propriu formatiile Crisul Alesd (Liga 4), Sporting Lugas (Liga 5). Capacitatea stadionului este de 1.000 de locuri.

Stadion "Motorul", Oradea
Stadionul "Motorul" gazduieste meciurile formatiei FC Hidiselul de Sus (Liga 5) si a formatiei feminine AS Motorul Oradea. Capacitatea stadionului ested de 2.000 de locuri.



Baza Sportiva "Crisul" Santandrei

Baza Sportiva "Crisul" din Santandrei gazduieste meciurile de acasa a formatiilor Luceafarul Oradea(Liga 3) si Crisul Santandrei(Liga 5).




Stadion "Bioland", Paleu

Stadionul "Bioland" are o capacitate de 1.500 de locuri si a fost construit in 2008/2009 cu ajutorul presedintelui CJ Bihor Alexandru Kiss. Aici isi disputa meciurile de acasa formatia FC Bioland Paleu(Liga4).




Stadion "Staruinta" Sacuieni
Stadionul "Staruinta" are o capacitate de 1.000 de locuri. Aici joaca meciurile de acasa formatia Staruinta Sacuieni(Liga 4).




Stadion "Secături" Budureasa

Stadionul "Secături" are o capacitate de 500 de locuri. Aici joaca meciurile de acasa formatia Poiana Budureasa (Liga 4).



Stadion "Comunal", Tileagd

Pe Stadionul "Comunal" din Tileagd isi desfasoara meciurile de peteren propriu formatia Foresta Tileagd.
Stadionul are o  capacitate de 2-300 de locuri.








 
Stadion "Granitul", Nucet

La Nucet pe stadionul "Granitul" isi disputa jocurile de acasa formatia de liga 5 Granitul Nucet.


Stadion "Stânca", Vadu Crişului

Pe stadionul "Stânca" joaca meciurile de acasa formatia Stânca Vadu Crişului din liga 5


Stadion "Avântul",Mizieş

Stadionul "Avântul" are o capacitate de 100 de locuri. Aici joaca meciurile de acasa formatia Avântul Mizieş (Liga 5).




Stadion "Victoria", Avram Iancu
Pe stadionul  din Avram Iancu isi joaca meciurile de acasa formatia Victoria Avram Iancu.











Stadion "AS Roşia" Roşia

Pe stadionul "AS Roşia"  joaca meciurile de acasa formatia AS Roşia(Liga 5).

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. NU STIU DUPA CE MAI BAGATI STADIOANELE AVTUL MIZIES,SAU GRANITUL NUCET,ECHIPE DESFINTATE,SI NU BAGATI BAZA SPORTIVA ZORILE BUNTESTI

    RăspundețiȘtergere
  3. BA BAGATI STADIONUL DE LA SAUD UNDE EVOLUEAZA ZORILE BUNTESTI OCUPANTA LOCULUI 2 DI LIGA A-V-A SERIA A-3-A EDTITA 2011-2012

    RăspundețiȘtergere