STADIOANE ROMANIA

SALI DE SPORT DIN ROMANIA

miercuri, 7 decembrie 2011

Luceafarul Oradea (Liga 2 - seria Vest)

LIGA 2,  Seria VEST ,
Stadion "Luceafarul",
Sanmartin (Luceafarul Oradea)
DATE GENERALE:
Denumire: Luceafarul
Locatie: Sanmartin
Anul constructiei: 2011
Capacitate: 3.400 locuri
PREZENTARE:
Stadionul "Luceafarul" din Sanmartin s-a construit in 2011 si gazduieste meciurile formatiei de liga 2, Luceafarul Oradea. Stadionul este compus din 2 tribune, una acoperita. Capacitatea stadionului este de 3.400  de locuri.

ISTORIC

La Stadionul Luceafarul Oradea se lucreaza intens


Lucrările începute anul trecut s-au intensificat în ultima perioadă. Se munceşte de dimineaţa până seara la tribuna metalică acoperită, amplasată pe clădirea ce adăposteşte vestiarele şi celelalte compartimente ale stadionului. După terminarea tribunei metalice vor fi montate scaunele în culorile roşu şi albastru. Gazonul se prezintă în condiţii excelente şi aşteaptă să fie călcat de jucătorii din Liga a II-a. „ Preconizăm să finalizăm lucrările în jurul datei de 20 de iulie”, spune Dumitru Ghilea, preşedintele clubului şi cel care veghează bunul mers al lucrărilor. Reunirea lotului Luceafarului Oradea este fixată la data de 5 iulie.
 
 


 


Meciul de inaugurare

Echipa orădeană de fotbal Luceafărul a încheiat la egalitate jocul susţinut sâmbătă la Sânmartin, în compania formaţiei de primă ligă FCM Tg. Mureş, cu ocazia inaugurării Bazei Sportive Luceafărul Felix.Meciul cu FCM Tg. Mureş, programat la ceas aniversar, când se împlinesc 10 ani de la înfiinţarea clubului Luceafărul, şi odată cu inaugurarea bazei sportive de la Sânmartin, a umplut tribunele cochetului stadion, printre cei prezenţi numărându-se şi fostul selecţioner Emerich Jenei, dar şi foşti jucători ai FC Bihorului, precm Ioan Zare şi Sorin Cigan.


POZE









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu