STADIOANE ROMANIA

SALI DE SPORT DIN ROMANIA

miercuri, 6 iulie 2011

Lucrarile la Cluj Arena, pe ultima turnanta

Lucrarile la Cluj Arena, pe ultima turnanta

Pana la finalizarea stadionului Cluj Arena, expirarea termenului oficial inscris in contract fiind 4 august 2011, constructorii trebuie sa termine de amplasat gazonul, instalatiile de nocturna si invelitoarea exterioara.

Inaugurarea oficiala este programata pentru luna octombrie, compania CON-A urmand sa finalizeze pana atunci si amenajarile exterioare.

Scaunele in mai multe nuante de gri si alb au fost amplsate in zona peluzelor si in tribuna dinspre locul de joaca. Conform presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, pe santier ajung in fiecare zi aproximativ 400 de scaune si peste 2.000 au fost deja montate.

In timpul vizitei premierului Emil Boc, presedintele CJ a explicat ca arena e singura construita cu un pret de 1.000 de euro pe scaun, pe stadioanele din alte tari pentru scaune platindu-se un pret intre 3.000 si 4.000 de euro. In ultimele zile s-a lucrat si la amplasarea tabelei de marcaj pe peluza dinspre Somes.

Gazonul, care este amplasat aproape in totalitate, va trebui sa treaca printr-o perioada de adaptare pana in momentul in care va putea fi utilizat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu