STADIOANE ROMANIA

SALI DE SPORT DIN ROMANIA

luni, 9 noiembrie 2009

Stadioane Liga 2(Seria VEST) Stadionul Municipal"Ariesul", Turda - Ariesul Turda

Stadionul Municipal"Ariesul", Turda

Ariesul Turda






Stadionul Arieşul este un stadion multifuncţional din Turda care este folosit de echipa FC Arieşul Turda. Capacitatea stadionului este de 10000 de locuri.

Date tehnice

Locaţie: Turda, România
Nume complet: Complexul sportiv Arieşul
Deschis: 1975
Proprietar: Primăria Turda
Beneficiar:
FC Arieşul Turda
Capacitate: 10.000
Suprafaţă de joc: gazon natural

O noua baza sportiva la Turda

Administraţia locală turdeană intenţionează să construiască o bază sportivă cu teren de fotbal, rugby, hochei şi atletism, pe strada Stadionului FN, în cadrul Programului de dezvoltare a infrastructurii unor sportive din spaţiul rural, instituit prin Ordonanţa Guvernului nr. 7/2006.
Constribuţia financiară a Consiliului Local Turda la acest proiect, pentru acoperirea costurilor de cofinanţare precum şi pentru acoperirea costurilor neeligibile, se ridică la peste 470.000 lei, pe toată durata derulării programului. Mai precis, este vorba de 399.740 lei reprezentând costurile eligibile, la care se adaugă 71.810 lei reprezentând costurile neeligibile.
Valoarea investiţiei este de 917.830 lei (cu TVA). Suprafaţa totală construită va fi de 13.058 mp, din care terenul de fotbal va avea 7.140 mp, pista de alergare 285 mp, groapa cu nisip 25 mp, vestiarele 190 mp, tribuna 398 mp şi împrejmuirea 500 ml. Dotările includ o centrală termică complet utilată, porţi de fotbal, bănci de rezervă, iar durata de realizare a proiectului este de 12 luni. Sursele de finanţare sunt: bugetul de stat, din sume defalcate din taxa pe valoarea adpugată şi bugetul local al municipiului Turda.
Poze


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu