STADIOANE ROMANIA

SALI DE SPORT DIN ROMANIA

joi, 7 iulie 2011

Noul "Ilie Oana"

Stadiul lucrarilor la  noul "Ilie Oană"




 
Peisajul din Liga I va fi înfrumuseţat cu câteva stadioane noi. Pe lângă celebrele construcţii de la Bucureşti şi Cluj, o nouă arenă se construieşte la Ploieşti. Noul stadion "Ilie Oană" va fi casa Petrolului Ploieşti, care are astfel parte de o surpriză frumoasă chiar la revenirea în Liga I.

Constructorii speră că stadionul va fi gata până la începutul lunii septembrie, astfel că Petrolul va disputa la Buzău primele etape de "acasă". S-a ridicat şi ultima tribună, cea oficială, iar în perioada următoare se va monta şi acoperişul.

Restul tribunelor sunt deja gata, pământul a fost nivelat, astfel că se aşteaptă montarea gazonului. Colţurile stadionului prind şi ele contur, pe imagini putându-se observa scheletele metalice.
 "Constructorul este în întârziere cu 2 zile, dar mi-a dat asigurări că pe 3 septembrie putem juca acasă în campionat, nu am de ce să mă îndoiesc că aşa va fi. Săptămână viitoare începe montarea scaunelor, care vor fi identice cu cele de la Naţional Arena. La tribuna I acestea vor fi rabatabile, la tribuna a 2-a şi peluze, fixe. Vom avea 15 loje a 16 locuri  fiecare, 2 sau 3 vor fi pentru protocol, restul mi le doresc pline de sponsori" , spunea tehnicianul Valeriu Răchită în urmă cu 10 zile.
În altă ordinde idei, jucătorii lui Valeriu Răchită se vor reuni mâine pentru a-şi relua pregătirile pentru noul sezon.                                                     sursa: Prosport.ro

Un comentariu: