STADIOANE ROMANIA

SALI DE SPORT DIN ROMANIA

joi, 5 noiembrie 2009

Stadioane Liga 2(Seria EST) Stadionul "Catalin Haldan", Branesti - Victoria Branesti


Stadionul "Catalin Haldan", Branesti Victoria Branesti



Stadionul "Catalin Haldan" este localizat in comuna Branesti-Ilfov, iar pe acest stadion joaca echipa Victoria Branesti. A fost construit in 2009 imediat dupa promovarea in Liga 2, avand o capacitate de 2500 si fiind in plina reconstructie si renovare.

Stadionul este dotat cu un sistem de supraveghere a spectatorilor dotat cu camere fixe si camere mobile, acestea avand posibilitatea de a lua imagini chiar si de la intrarea spectatorilor in stadion. La tribuna oficiala exista o camera de monitorizare performanta care este folosita, in caz de nevoie, de catre fortele de ordine.

Date tehnice

Stadion" Catalin Haldan"

Adresa: Str. Catalin Haldan nr.1,Branesti judet Ilfov

Capacitate: 2.500 locuri

Anul modernizarii: 2009

Brăneştiul investeşte în stadion

Cotată printre out-sidere la începutul campionatului deoarece de abia a promovat din Liga a III-a, Victoria Brăneşti a aplicat însă o tactică care nu dă greş. A adus profesionişti în conducerea clubului, un antrenor dornic de rezultate mari şi jucători care îşi doresc să facă performanţă. Aceeiaşi oameni au stabilit că liniştea unei echipe este prima condiţie pentru a ajunge pe primele locuri. Fără griji financiare, fapt inedit chiar şi în Liga I, brăneştenii şi-au văzut de jocul lor.
Acum a venit momentul de a arăta, prin investiţiile în baza sportivă, că sunt pregătiţi pentru Liga I şi locul pe care se află nu este o pură întâmplare. După ce în această vară, alb-roşii au schimbat total aspectul stadionului Cătălin Hâldan, se pare că lucrările continuă. Astfel www.liga2.ro a aflat pentru iubitorii fotbalului din eşalonul secund că tribuna I a fost mărită, capacitatea sa fiind cu 500 de locuri mai mare, şi va fi acoperită total.
Pe lângă faptul că puţine echipe din Liga a II-a se pot lăuda cu o tribună sau peluză acoperită, merită remarcat şi termenul de execuţie al lucrărilor. Astfel, conducerea celor de la Victoria Brăneşti a dat asigurări că totul va fi finalizat până la meciul cu Delta Tulcea.

Poze







Stadionul inainte de renovare







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu