STADIOANE ROMANIA

SALI DE SPORT DIN ROMANIA

joi, 8 decembrie 2011

Stadion Metalurgistul, Statina (ALRO Slatina)

Metalurgistul, Statina (ALRO Slatina)


PREZENTARE GENERALA:

Denumire: Stadionul Metalurgistul

Locatia: Slatina

Capacitate: 4,000 de locuri

Stadionul Metalurgistul gazduieste meciurile formatiei de Liga 2, ALRO Slatina. Capacitatea stadionului este 4,000 de locuri.


ISTORIC

 
Renovare (iulie-august 2011)
 
Scaune în culorile clubului, gradene înlocuite, căi de acces pentru suporteri, cabină de transmisie, bănci de rezervă noi. Acestea sunt doar câteva dintre modernizările aduse stadionului Metalurgistul. Lucrările la baza sportivă din cartierul Steaua sunt în grafic, oficialii grupării slătinene fiind pregătiţi să primească reprezentanţii Federaţiei pentru omologare. „În mare parte am realizat tot ce ni s-a spus. Am amplasat 600 de scaune, băncile de rezervă şi pentru observator au fost înlocuite, s-au reparat gardurile, terenul este la dimensiunile impuse de Federaţie, am amenajat surse de apă potabilă, zilele acestea vom amenaja şi cabinetul medical. Tabela electronică a fost comandată, însă este posibil să vină abia în etapa a doua, am comandat şi trei toalete ecologice, eu cred că nu vor fi probleme în a primi avizul Federaţiei”, a precizat preşedintele celor de la Alro Slatina, Jane Niţulescu.


Iniţial, pe 13 august, un delegat al Federaţiei trebuia să vină pentru a da avizul grupării Alro Slatina să evolueze în noul sezon pe stadionul Metalurgistul, însă, din motive obiective, data a fost amânată. Cel mai probabil, săptămâna aceasta un trimis al FRF va reveni pentru omologarea stadionului pe care gruparea slătineană va debuta în eşalonul secund fotbalistic.

 
POZE
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu