STADIOANE ROMANIA

SALI DE SPORT DIN ROMANIA

marți, 8 decembrie 2009

Stadioane BRAILA

Stadioane BRAILA






Stadion "Stefan Vrabioru", Ianca
- capacitate: 2.000 de locuri
- echipa: Viitorul Ianca(Liga 3)



------------------------------------------------------------
Stadion "Mircea Ceicu", Traian
- capacitate: 116 de locuri
- echipa: AS Victoria Traian (Liga 3)
Stadionul din localitatea Traian porta numele MIRCEA CEICU este amplasat in intravilan si a fost dat in folosinta in anul 2008. Are o suprafata de 5.600 mp. avand dimensiunile 100 m X 56 m si este acoperit cu gazon natural. Stadionul este imprejmuit si dispune de o tribuna cu o capacitate de 116 locuri.


-------------------------------------------------------------
Baza Sportiva "Lacu-Sarat", Lacu-Sarat- capacitate:
- echipa:



Baza Sportiva "FC Urleasca", Urleasca
- capacitate:
- echipa: FC Urleasca(Liga 4)



Asociatia Sportiva: “Recolta” Tufesti

Stadionul din comuna care este acoperit cu gazon natural, imprejmuit cu gard si avand o tribuna cu o capacitate de 300 locuri.

Asociatia Sportiva: Soimii Unirea
Terenul de fotbal este situat in partea de est a localitatii si este atribuit in baza unei hotarâri a Consiliului Local din august/2000.

Asociatia Sportiva: “Steaua” Perisoru
Stadionul din satul Perisoru acoperit de gazon natural si este neimprejmuit

Asociatia Sportiva: Dacia Bertestii de Jos
Stadionul situat in satul Bertestii de Jos este acoperit cu iarba naturala.

Asociatia Sportiva: Romgal Romanu
Stadionul echipei este amplasat langa DJ 221 si are o suprafata totala de 10.345 mp. Suprafata de joc este acoperita cu iarba naturala si este tunsa inaintea fiecarui meci.Stadionul dispune de o cladire-cabina pentru echiparea sportivilor pentru meci. Cladirea este compusa din 4 camere si un hol in forma de ,,L” pentru echiparea arbitrilor si a celor doua echipe. Cladirea este acoperita cu placi de azbest si nu este prevazuta cu curent electric.Stadionul are doar banci de rezerva pe o parte si o tribuna pentru spectatori pe cealalta parte. Bancile de rezerva sunt acoperite cu tabla, iar tribuna are trei nivele si este confectionata din metal.Suprafata de joc este imprejmuita cu gard de plasa prevazut cu doua porti metalice ( una pentru sportivi si una pentru spectatori ).

Asociatia Sportiva Dunarea Tichilesti
Teren de fotbal situat in localitatea Tichilesti imprejmuit, banci rezerve, tribuna 150 locuri acoperita, cabine gazde, oaspeti si arbitri.

Asociatia Sportiva Recolta Ciocile
Terenul de sport apartine Unitatii Administrativ teritoriale Ciocile fiind acoperit cu gazon natural. Nu este imprejmuit si nu dispune de cabine pentru jucatori si arbitrii.

Asociatia Sportiva: Spicul Zavoaia
Meciurile echipei se disputa pe stadionul din satul Dudescu omologat de Asoc. Jud. Fotbal Braila. Este in constructie un stadion in satul Zavoaia.

Asociatia Sportiva Vointa Sutesti
Asociatia dispune de stadion propriu pentru desfasurarea activitatilor sportive : fotbal, handbal si atletism.

Asociatia Sportiva Spicul Ramnicelu
Stadionul din localitate este acoperit cu gazon natural, este imprejmuit cu plasa de sarma si dispune de vestiare pentru jucatori.

Asociatia Sportiva “Tractorul” Viziru
Stadionul de fotbal din localitate este in reconstructie. Exista in derulare un proiect pentru construirea unei baze sportive care va cuprinde o sala de sport in care se vor desfasura activitati de tenis, sah, gimnastica si un bazin de inot de 25 m. Deasemenea fostul laureat cu bronz Costica Dafinoiu la Olimpiada de la Montreal 1976 dispune de o sala unde a inceput descoperirea de noi talente.

Asociatia Sportiva “Comagrim” Dudesti
Stadionul pe care se desfasoara activitatea sportiva are o suprafata de 15.824 m2 , este acoperit cu gazon natural, nu este imprejmuit si nu dispune de vestiare.

Asociatia Sportiva Siretul Vadeni
Stadionul din localitate este imprejmuit si acoperit cu gazon natural. Vestiarele pentru jucatori si arbitrii sunt in fostul camin cultural din localitate. Este in amenajare un nou stadion cu toate utilitatile necesare.

Asociatia Sportiva “Sportul” Chiscani

Asociatia Sportiva “Pandurii” Tudor Vladimirescu
Stadionul pe care se desfasoara meciurile echipei este situat in localitatea Tudor Vladimirescu, este acoperit cu gazon natural, nu este imprejmuit, nu are tribune, nu dispune de cabine (gazde si oaspeti) in schimb are cabine pentru arbitrii. Datorita lipselor de conditii echipa a jucat pe terenul din localitatea Scortaru Vechi.

Asociatia Sportiva Stanriz Stancuta
Stadionul Stanriz Stancuta este acoperit cu gazon natural, este imprejmuit si dispune de vestiare.


Asociatia Sportiva Gloria Movila Miresii
Terenul pe care se desfasoara meciurile de fotbal se afla in incinta Scolii de Arte si Meserii Movila Miresii.

Asociatia Sportiva Victoria Cazasu
Datorita resurselor modeste aflate la dispozitia Consiliului Local Cazasu, baza materiala a echipei este saraca. Asociatia detine actualmente un teren de fotbal avand dimensiunile 96/54 m, neimprejmuitsi un singur rand de schipament. Este in constructie un stadion categoria C, cu toate utilitatile necesare

Asociatia Sportiva “Viitorul Galbenu”
Stadionul din localitate este acoperit cu iarba naturala, a fost imprejmuit cu gard in anul 2007 si au fost construite cabine pentru jucatori si arbitrii.

Asociatia Sportiva Unirea Gradistea
Meciurile echipei se desfasoara pe terenul sportiv pus la dispozitie de Primaria comunei Gradistea pe o perioada nelimitata.

Asociatia Sportiva Unirea Maxineni
Meciurile echipei se desfasoara pe stadionul din satul Corbu Nou, comuna Maxineni, jud. Braila. Terenul are dimensiunile 100 m lungime si 45 m latime, este acoperit cu gazon natural, nu este imprejmuit, nu dispune de vestiare si tribuna pentru spectatori.

Asociatia Sportiva Avantul Mircea Voda
Terenul de fotbal din localitate pe care se desfasoara activitatea sportiva, este acoperit cu gazon natural, imprejmuit cu gard si nu dispune de tribune si vestiare. Este in derulare un proiect de contruire a unei baze sportive

Asociatia Sportiva: “Victoria” Dedulesti
Stadionul Victoria Dedulesti care este imprejmuit, acoperit cu gazon natural si dispune de vestiare.


Asociatia Sportiva Bordei Verde
Datorita resurselor sarace aflate la dispozitia Consiliului Local Bordei Verde, baza materiala a echipei este la randul sau saraca fiind alcatuita din teren de fotbal, neimprejmuit si un singur rand de echipament.
Actualmente un teren de joc 96/54m, un teren de antrenament de 50/30m, in constructie un stadion categoria C, cu toate utilitatile necesare.


Asociatia Sportiva Vointa Baraganul
Terenul de sport apartine Unitatii Administrativ Teritoriale Baraganul fiind acoperit cu gazon natural si imprejmuit cu placi de ciment. Se afla in constructie tribuna si utilitatile necesare, in urma castigarii unui program european.

Asociatia Sportiva Înfratirea Gemenele
Stadionul pe care se desfasoara activitatea sportiva este proprietatea Primariei Gemenele si a suportat modernizari in anul 2007 cu fonduri de la CJ Braila si de la Primarie. Stadionul este acoperit cu gazon natural, este imprejmuit cu gard, dispune de o tribuna avand capacitatea de 200 locuri si vestiare pentru jucatori si arbitrii.

Asociatia Sportiva Vointa Visani
Stadion Visani – acoperit cu iarba naturala, gard de sarma, fara cabine, fara tribuna si alte utilitati.

Asociatia Sportiva: “Vointa” Faurei-Sat
Stadionul pe care se desfasoara activitatea sportiva are dimensiunile de 100 m x 60 m, este acoperit cu gazon natural, nu este imprejmuit si nu dispune de vestiare si tribune.

Asociatia Sportiva FC Steaua Braila
Meciurile echipei se desfasoara pe stadionul din localitatea Varsatura (la sere).

Clubul Sportiv Petrolul Braila
Clubul nu dispune de stadion propriu, antrenamentele si pregatirea efectuandu-se pe stadionul ,, Chimia ' al clubului C.F. Braila.

Clubul Sportiv F.C. Viitorul Insuratei
Stadionul pe care se desfasoara activitatea sportiva se numeste ,, Alexandru Mihail ” dupa numele unui profesor de sport care a contribuit muti ani la pregatirea echipei se afla pe soseaua Lacurezi Nr. 29. Stadionul are dimensiunile 110 m x 60 m este imprejmuit si este acoperit cu gazon natural. Dispune de vestiare pentru gazde si oaspeti cat si de o tribuna cu o capacitate de 500 locuri.

Clubul Sportiv Avantul Conpet Ciresu
Stadionul are o suprafata de 15.000 m.p. si este imprejmuit cu gard din plasa de sarma. Dispune de o cladire in suprafata de 30 m.p. unde se afla vestiarele pentru jucatori si arbitrii igienizatecu pardoseala din gresie.

Clubul Sportiv Viitorul Ianca
Terenul pe care se desfasoara activitatea St. Oncescu, este acoperit cu iarba naturala si imprejmuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu