STADIOANE ROMANIA

SALI DE SPORT DIN ROMANIA

luni, 16 noiembrie 2009

Stadioane Liga 3 Stadionul "Eugen Popescu", Targoviste - FC Municipal Targoviste

Stadionul "Eugen Popescu", Targoviste
FC Municipal Targoviste
Stadionul „Eugen Popescu” este principala arena sportiva din judeţul Dâmboviţa.Acesta se află în oraşul Târgovişte, la doar câteva sute de metrii de turnul Chindia.Cu o capacitate de aproximativ 10000 de locuri, acesta gazduieşte meciurile de fotbal ale echipei FC Târgovişte, dar şi numeroase întreceri de atletism la nivel judeţean.

Date tehnice

Locaţie: Târgovişte
Nume complet: Stadionul Eugen Popescu
Construit: 1982
Deschis:
1982
Proprietar: Primăria şi Consiliului Local Târgovişte
Beneficiar:
FC Târgovişte
Capacitate: 10.000
Suprafaţă de joc: gazon

Modernizare
Tribuna a doua a arenei Eugen Popescu a intrat într-un amplu proces de modernizare Initiativa laudabila a primariei Târgoviste care finanteaza lucrarile de modernizare ce se desfasoara în aceste zile la stadionul Eugen Popescu. În decurs de sapte zile fata tribunei a doua a stadionului târgovistean va fi schimbata în totalitate. Primarul Gabriel Boriga continua sa sprijine sportul târgovistean. Ultima initiativa a edilului vizeaza modernizarea tribunei a doua a stadionului Eugen Popescu.
Începând de marti, mai multe echipe de muncitori au demarat lucrarile de renovare ale vestiarelor si de înlocuire a fenestratiei. Termenul limita pentru încheierea primelor lucrari este 24 februarie, însa modernizarea stadionului târgovistean va continua si în perioada urmatoare.
Poze



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu