STADIOANE ROMANIA

SALI DE SPORT DIN ROMANIA

marți, 20 decembrie 2011

Stadion "Stiinta", Turceni

Stadion "Stiinta", Turceni


PREZENTARE GENERALA

Denumire:   "Stiinta"

Locatie:  Turceni, jud. Gorj

Capacitate:   800 de locuri

ISTORIC

Microbiştii din Turceni au de vineri (2 septembrie 2011) stadion nou nouţ şi vor avea de acum înainte unde să vadă meciurile echipei din oraş. Stadionul a fost inaugurat cu un meci jucat pe teren propriu de Ştiinţa Turceni şi Pandurii Târgu Jiu. Tribunele s-au dovedit  a fi neîncăpătoare pentru microbiştii care au venit să vadă primul meci pe noul stadion. La inaugurare au fost prezenţi şi câţiva oameni politici.
Stadionul inaugurat vineri a costat aproximativ 500 de mii de euro. O parte de bani au fost primiţi de la Guvern, dar şi Primăria Turceni a contribuit cu o parte semnificativă. Primarul din Turceni, Ion Iordache, susţine că a făcut această investiţie pentru iubitorii de sport din Turceni, dar şi pentru echipa de fotbal. ”Toată investiţia a costat aproximativ 2 milioane de lei noi. Am depus un proiect şi am primit de la Guvern 150 de mii de euro pentru această investiţie, iar restul de 350 de mii de euro este contribuţia Primăriei Turceni. Eu consider că acest stadion este bine venit în Turceni, mai ales că avem şi o echipă de fotbal şi foarte mulţi microbişti. Stadionul are vestiare, tribune şi tot ce-i trebuie. Ne dorim să fie organizate aici cât mai multe meciuri”, a spus primarul Iordache.
Tribune pline la primul meci
Stadionul a fost inaugurat vineri cu un meci dintre Ştiinţa Turceni şi Pandurii Târgu-Jiu. Zeci de microbişti au fost prezenţi în tribune. Majoritatea a venit să vadă atât meciul, dar şi noua investiţie făcută în oraş. ”Chiar era nevoie de un stadion, mai ales că avem aici şi echipă de fotbal. Este bine venit şi ne bucurăm foarte mult că de acum înainte avem unde să venim să vedem în bune condiţii meciurile echipei noastre din Turceni”, a spus un spectator.
        sursa: www.pandurul.ro


POZE







vineri, 16 decembrie 2011

Stadion Electrosid, Titu

Stadion "Electrosid", Titu



PREZENTARE GENERALA

Denumire:  Stadion Electrosid

Locatie:  Str. Gării, nr. 79, Titu, jud. Dambovita

Capacitate:   2,500 de locuri

Stadionul "Electrosid" gazduieste meciurile formatiei de Liga 3 , FC Urban Titu. Capacitatea stadionului este 2,500 de locuri. stadionul dispune de instalatie de nocturna.






ISTORIC 

POZE

Stadion "Comunal", Faget

Stadion "Comunal", Faget (Flacara Faget)

PREZENTARE GENERALA

Denumire:   Comunal

Locatie:  Faget

Capacitate:   1,500 de locuri

ISTORIC 

POZE



luni, 12 decembrie 2011

Stadion "CF Bihorul", Beius




                                       Stadion "CF Bihorul", Beius



PREZENTARE GENERALA

Denumire:   Stadion CF Bihorul

Locatie:  Beius, jud. Bihor

Capacitate:   3,000 de locuri

ISTORIC   

POZE   

















vineri, 9 decembrie 2011

Stadion Berceni

Stadion Berceni, Berceni


PREZENATARE GENERALA


Denumire:   Stadionul din Berceni

Locatia:   Berceni (jud. Berceni)

Capacitate:   2,600 de locuri


Constructia stadionului .
Stadionul s-a construit in perioada 2010-2011 pentru a deservi Campionatului European Under-19 organizat de Romania.
Capacitatea stadionului este de 2,600 de locuri si gazduieste formatia de Liga 3 ACS Berceni.

ISTORIC


Luni dimineaţa a avut loc o inspecţie FRF pe stadionul din Berceni, în vederea Europeanului Under 19. Lucrurile stau mai mult decât bine pe arena ilfoveană, în condiţiile în care toţi cei prezenţi au fost de acord că un gazon mai bun ca cel de la Berceni nu există pe niciuna din arenele pe care se vor juca meciuri de la Euro.
Arena din Berceni mai are de lucru la capitolul nocturnă, stâlpii urmând a fi montaţi în această săptămână. Până vineri se vor termina şi lucrările la tribuna de 200 de locuri de lângă clădirea clubului, astfel că până luni când va avea loc inspecţia finală de la UEFA totul se speră să fie în regulă.
Ar mai fi de spus că în zilele care urmează vor fi date în folosinţă şi drumurile de acces spre stadion. Pentru turneul final al Euro U19, Primăria Berceni a demarat lucrările pentru realizarea a două noi căi de acces spre arenă, ambele în curs de asfaltare.

POZE  




joi, 8 decembrie 2011

Stadion "Cornel Negoescu", Buzau

Stadion "Cornel Negoescu", Buzau



PREZENATARE GENERALA

Denumire:  Cornel Negoescu

Locatia:  Buzau

Capacitate:  5,000 de locuri

Pe stadionul Cornel Negoescu, din Buzau isi disputa meciurile de acasa formatia de Liga 3 ABC Stoicescu. Capacitatea  stadionului este de 5,000 de locuri.

ISTORIC   



POZE   







Stadion Orasenesc, Ovidiu

Stadion Orasenesc, Ovidiu
(CSO Ovidiu &Viitorul Constanta)





PREZENTARE:      

Denumire:  Stadion Orasenesc
Locatie:  Ovidiu (jud. Constanta)

Capacitate: 1,500 de locuri

Pe stadionul "Orasenesc" din Ovidiu isi disputa meciurile de pe teren propriu formatiile Viitorul Constanta (Liga 2) si CSO Ovidiu (Liga 4). Capacitatea stadionului este de 1500 de locuri.

ISTORIC

Odata cu infiintarea Echipei de fotbal Viitorul Constanta, stadionul din Ovidiu a fost renovat. Capacitatea stadionului s-a marit de la 700 de locuri la 1500 de locuri.


POZE


Stadion Metalurgistul, Statina (ALRO Slatina)

Metalurgistul, Statina (ALRO Slatina)


PREZENTARE GENERALA:

Denumire: Stadionul Metalurgistul

Locatia: Slatina

Capacitate: 4,000 de locuri

Stadionul Metalurgistul gazduieste meciurile formatiei de Liga 2, ALRO Slatina. Capacitatea stadionului este 4,000 de locuri.


ISTORIC

 
Renovare (iulie-august 2011)
 
Scaune în culorile clubului, gradene înlocuite, căi de acces pentru suporteri, cabină de transmisie, bănci de rezervă noi. Acestea sunt doar câteva dintre modernizările aduse stadionului Metalurgistul. Lucrările la baza sportivă din cartierul Steaua sunt în grafic, oficialii grupării slătinene fiind pregătiţi să primească reprezentanţii Federaţiei pentru omologare. „În mare parte am realizat tot ce ni s-a spus. Am amplasat 600 de scaune, băncile de rezervă şi pentru observator au fost înlocuite, s-au reparat gardurile, terenul este la dimensiunile impuse de Federaţie, am amenajat surse de apă potabilă, zilele acestea vom amenaja şi cabinetul medical. Tabela electronică a fost comandată, însă este posibil să vină abia în etapa a doua, am comandat şi trei toalete ecologice, eu cred că nu vor fi probleme în a primi avizul Federaţiei”, a precizat preşedintele celor de la Alro Slatina, Jane Niţulescu.


Iniţial, pe 13 august, un delegat al Federaţiei trebuia să vină pentru a da avizul grupării Alro Slatina să evolueze în noul sezon pe stadionul Metalurgistul, însă, din motive obiective, data a fost amânată. Cel mai probabil, săptămâna aceasta un trimis al FRF va reveni pentru omologarea stadionului pe care gruparea slătineană va debuta în eşalonul secund fotbalistic.

 
POZE
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

miercuri, 7 decembrie 2011

Stadionul "Central-Callatis", Mangalia

Stadionul "Central-Callatis", Mangalia






DATE GENERALE:


Denumire: Central

Locatie: Mangalia

Anul constructiei:

Capacitate: 5,000 de locuri

PREZENTARE:

Stadionul "Central" Mangalia din  gazduieste meciurile formatiei de liga 2. Capacitatea stadionului este de 5,000 de locuri.

POZE:


Stadion "Rapid", Piatra-Olt

LIGA 2, Seria Vest , "Rapid", Piatra-Olt (FC Olt Slatina)


DATE GENERALE:

Denumire: Rapid

Locatie: Piatra-Olt

Anul constructiei:

Capacitate: 2,000 locuri

PREZENTARE:

Stadionul "Rapid" din Piatra-Olt gazduieste meciurile formatiei de liga 2, FC Olt Slatina.  Capacitatea stadionului este de 1.400 de locuri.


POZE